Maak kennis met de magnetische ringen van FinGears

Door de drukte van het dagelijks leven is het voor veel mensen lastig om te ontspannen. Toch is het belangrijk om op tijd te ontspannen. Ontspanning zorgt ervoor dat je zowel je lichaam als je geest de tijd geeft om de indrukken van inspannende activiteiten te verwerken. De FinGears fidget is hier goed geschikt voor, omdat het je geen tijd kost om de spinner te gebruiken. Hierdoor is dit een goede manier om op een tijdsefficiënte manier te ontspannen.

Wat zijn magnetische ringen of magnetic rings?

Magnetische ringen zijn drie ringen met magneten die je vingers bezig houden. De gadget werkt stress verlagend, verbeterd de fijne motoriek en is geschikt voor jong en oud. 

Zo zijn de professionele FinGears ringen ontstaan

De FinGears fidget spinner is mede mogelijk gemaakt door 742 investeerders die potentie zagen in FinGears op Kickstarter. FinGears bestaat uit 3 unieke magnetische ringen die je op eindeloos veel manieren kunt gebruiken. Zo kun je de FinGears bijvoorbeeld gebruiken om air hockey te spelen.

De FinGears Fidget is een gadget die door het publiek is gekozen. De gadget werd dit jaar verkozen tot finalekandidaat in de Best Toys For Kids wedstrijd van ASTRA en is bovendien tot stand gekomen door investeerders. Je kunt dus wel stellen dat de FinGears een publieksfavoriet is en dat is niet voor niets.

De voordelen van FinGears

De FinGears set bestaat uit 3 ringen die met behulp van sterke magneten aan elkaar vastkleven. De FinGears fidget heeft een aantal unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat de ringen zo populair zijn. Je kunt de ringen in een set van drie kopen in 3 verschillende maten: small, medium en large. De ringen voelen stevig aan en maken tijdens het friemelen bijna geen geluid. Hierdoor kun je de ringen ook gebruiken tussen werkzaamheden door, zonder dat collega’s hier last van hebben. Door de sterke magneten kun je meer dan 3 ringen aan elkaar vastmaken. Je kunt de FinGears spinner inzetten voor de volgende doeleinden:

  • Het verlagen van stress;
  • Verbeteren van de fijne motoriek;
  • Je versterkt je creatieve vermogen tijdens het spelen;
  • Je kunt er eindeloos veel truckjes mee leren;
  • Je kunt de spinners gebruiken als spel met vrienden en familie.

Hier moet je op letten bij het kopen van magnetische ringen

Als je een nieuwe magnetische ringen in huis haalt dan kun je profiteren van de voordelen door de originele FinGears te kopen. Een groot nadeel aan deze fidget is namelijk dat er valse kopieën worden verkocht die niet goed werken. Je kunt de echte spinners snel en eenvoudig herkennen zodat je zeker weet dat je de juiste artikelen in huis haalt.

  • Let op de kwaliteit van de verpakking. Deze hoort glad en kwalitatief te voelen.
  • Check of de ringen geen geluid maken. De plastic namaak varianten maken een klikkend geluid.
  • Kijk naar de gebruiksaanwijzing. Het papier is gladder en dikker dan printpapier.
  • Je kunt de originaliteit testen door 2 ringen aan elkaar vast te maken en 1 ring een tikje te geven. Als de ring heen en weer zwiept dan heb je een origineel setje te pakken.
  • Kopieën laten snel los omdat de magneet niet krachtig genoeg is.

Truckjes voor de magnetische ringen

Het is natuurlijk leuk om zelf truckjes te bedenken die je kan doen met magnetische ringen. Maar zie hier een leuke video ter inspiratie over de mogelijkheden met de FinGears:

Geen zin om verder te zoeken naar de originele FinGears? Ga snel naar onze shop om jouw nieuwe Fin Gears in huis te halen.

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd