Maak kennis met de premium fidget roller: de ONO roller

Maak kennis met de ONO roller

Iedereen friemelt. Of je nu op je voet tikt, op je pen klikt, op je nagels bijt of iets anders, angst uit zich op vele manieren. De ONO Roller™ is de perfecte manier om stress te verlichten, je handen bezig te houden en je geest tot rust te brengen. Subtiel, strak, geschikt voor het werk en licht verslavend. Je zult je afvragen hoe je het zover hebt geschopt in het leven zonder.

Wat doet de fidget roller?

De effecten van een fidget roller verschillen erg per persoon. Maar onderstaande effecten zou je kunnen ervaren:

 • Verlicht Stress + Angst
  Met zijn kalmerende en bevredigende rollende beweging zorgt de ONO voor een krachtige verlichting van stress en helpt hij zelfs de drukste geesten te kalmeren.
 • Ontspanning en meditatie
  Als je ooit het gevoel hebt dat je een ontsnapping nodig hebt, stem je gewoon je gedachten af op de soepele en ritmische beweging van de ONO om in je flow-staat te komen.
 • Spierverlichting + Masseren
  Gebruik de ONO om opgebouwde spanning in kleinere spieren en pezen los te laten door hem zachtjes over uw huid te rollen.
 • Verbeterde focus + verhoogde productiviteit
  De waarheid is... De meeste hulpmiddelen stelen uw aandacht. De ONO Roller versterkt deze. Leid uw nerveuze energie af en concentreer u op uw taak, één rol per keer.

Hoe voelt de fidget roller?

Als je twee highlighters / markers (zonder dopjes) in je handen zou nemen en ze zou rollen, krijg je een idee van hoe een ONO aanvoelt. Hoe moeiteloos en natuurlijk dat ook aanvoelt, stel je voor dat het zonder wrijving, draaiing of geluid is, en perfect op maat van je hand. Zo voelt een ONO roller aan, maar dan beter.

Maakt de fidget roller geluid?

Van alle fidgets die wij hebben getest (en dat zijn er een hoop!) is dit de meest stille, geluidloze fidget die we tot nu toe hebben gezien. Het is fluiterstil, mits je geen ringen draagt.

Er zijn drie soorten fidget rollers. De ONO Original (aluminium), de ONO Junior (lichter) en de ONO Steel (Staal, zwaarder)

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd