Onze favoriete fidgets en ander bureauspeelgoed

Naast onze eigen fidget cube zijn er nog tal van andere fidgets en soortgelijken. In dit artikel laten we graag zien waar wij geen genoeg van kunnen krijgen!

1. De fidget spinner van Rotablade

Je kent hem vast nog wel, de plastic fidget spinner die razend populair is geweest. In de tussentijd is er een grote community onstaan van liefhebbers van ‘high end’ fidget spinners. Let op: dit kan een dure hobby worden. Wij hebben de Stubby Nano van Rotablade.

2. De infinity cube van TheFube

Een product dat eindeloos blijft doorgaan. We hadden deze graag in ons assortiment willen toevoegen, maar de verkoopprijs die wij zouden moeten hanteren ging ons net te boven. Er zijn veel goedkopere infinity cubes te koop, maar deze van metaal van TheFube voelen kwalitatief goed aan.

Bekijk de huidige prijs op Amazon

3. Magnetische ringen van hout

magnetische ringen van hout

Naast de professionele magnetische ringen die wij in ons assortiment hebben heeft FinGears zichzelf weer overtroffen. Ze hebben voor de echte fan namelijk een editie in hout uitgebracht. Wie weet nemen wij deze ooit in ons assortiment op?

Bekijk de beschikbaarheid bij Fingears.

4. De jojo

Jojo trucje

Oud speelgoed saai? De jojo is terug van weggeweest. Vroeger op het schoolplein was dit een rage. De jojo-wereld heeft niet stilgestaan en ondertussen zijn er honderden trucjes te leren in vijf verschillende divisies. Een erg leuke bezigheid om als je even vanachter je bureau wilt opstaan.

Klik hier om de jojo te bekijken op jojo.nl.

Wat is jouw favoriete bureauspeelgoed?

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd